15 نکته برای توانمندسازی خود و داشتن اعتماد به نفس در رابطه

به گزارش رپید دانلود، روابط برترین ها و بدترین ها را در همه افراد به نمایش می گذارد. یک رابطه خوب ما را به چالش می کشد و ما را مجبور می نماید به درون خود نگاه کنیم و رشد کنیم. وقتی در یک رابطه اعتماد به نفس دارید، به احتمال زیاد احساس خوشبختی می کنید اما عزت نفس پایین می تواند باعث احساس ناامنی و احتیاج گردد.

15 نکته برای توانمندسازی خود و داشتن اعتماد به نفس در رابطه

خوشبختانه، اگر در یک رابطه اعتماد به نفس ندارید، کارهایی وجود دارد که می توانید برای تقویت عزت نفس خود در حین رسیدگی به مسائل اساسی انجام دهید تا به اعتماد به نفس در رابطه خود برسید.

چرا اعتماد به نفس خود را در یک رابطه از دست می دهیم؟

یک رابطه سالم یک اقدام متعادل نماینده بین نحوه تعامل شما با یکدیگر و زندگی شما در زمانی است که با هم نیستید.

احتیاجهای گذشته خود را ترکیب کنید زیرا حفظ رابطه شاد و سالم می تواند سخت باشد.

خیلی ها اگر به میزان کافی مورد توجه قرار نگیرند، اعتمادشان به یک رابطه و خودشان را از دست می دهند. آنها احساس می نمایند مورد بی توجهی قرار گرفته اند یا مورد قدردانی قرار نمی گیرند.

وقتی کسی احساس می نماید نادیده گرفته شده است، شایستگی خود را برای دوست داشته شدن زیر سوال می برد و احساس انزوا و اضطراب ظاهر می گردد. شما همه جزئیات و اقدامات را تا زمانی که اعتماد به نفس از بین برود موشکافی می کنید. این چرخه به عزت نفس فرد آسیب می رساند.

فقدان ارتباط بعلاوه می تواند باعث از دست دادن اعتماد به نفس در طول یک رابطه گردد. اگر باور داشته باشیم که نمی توانیم نظری ابراز کنیم یا درخواستی داشته باشیم، احساس ناراحتی می کنیم.

هنگامی که ایمان ما به رابطه و خودمان کاهش می یابد، رابطه را در معرض خطر قرار می دهیم.

در اینجا چند نشانه وجود دارد که اعتماد به نفس پایین می تواند در یک رابطه آشکار گردد.

  • شما احتیاج به اطمینان دائمی دارید.
  • مدام عذرخواهی می کنید.
  • مدام به او چسبیده اید.
  • شما کلمات و اعمال را بیش از حد تحلیل می کنید.
  • شما به شریک زندگی خود اعتماد ندارید یا او را آزمایش می کنید.

چگونه در یک رابطه اعتماد به نفس داشته باشیم: 15 نکته برای احساس اعتماد به نفس در رابطه

اگر الگویی از ناامنی در روابط و زندگی دارید، ممکن است وسوسه انگیز باشد که آن را به گردن دیگران یا تجربیات گذشته بیندازید.

اما برای ایجاد عزت نفس و ایجاد یک رابطه قوی، باید مسئولیت اعمال خود را بپذیرید.

1. مراقب خودتان باشید

عشق به خود از بسیاری جهات چالش برانگیزترین نوع عشق است. به ما آموزش داده شده است که حمایت نماینده و پرورش دهنده، فداکار و خیرخواه برای دیگران، به ویژه خانواده هایمان باشیم.

گاهی اوقات این به افراط کشیده می گردد و به ضرر خودمان، سلامتی و فکر مطلعی ما است.

اگر به این فکر می کنید که چگونه در یک رابطه اعتماد به نفس داشته باشید، سعی کنید روی خودتان کار کنید، نه رابطه. برترین نسخه ممکن از خودت باش.

نقاط قوت خود را بشناسید و نقاط ضعف خود را تقویت کنید. مانتراهای روزانه داشته باشید، سالم غذا بخورید و برای خود وقت بگذارید. خواهید دید که اعتماد به نفس شما در رابطه افزایش می یابد.

2. احتیاجهای خود را شناسایی کنید

همه انسان ها احتیاجهای خاصی دارند. اینها همه اقدامات و تصمیمات دیگر را راهنمایی می نمایند. ما در پی این هستیم که زندگی مان مملو از قابلیت اطمینان، اهمیت، تنوع، صمیمیت، تغییر و هدف باشد. اگر این احتیاجها برآورده شوند، آنگاه احساس می کنیم که می توانیم هر کاری را انجام دهیم.

با این حال، اگر آنها برآورده نشوند، باعث می گردد ارزش خودمان را زیر سوال ببریم. برای اینکه از یک رابطه مطمئن شوید، در نظر بگیرید که آیا احتیاجهای شما برآورده شده است یا خیر.

3. گذشته را رها کنید

گذشته ما به ما می آموزد و به ما شکل می دهد اما نباید هر عمل ما را کنترل کند. دوستی ها می توانند خوب یا بد باشند. ما خوش شانس هستیم که هر دو را داریم. بعلاوه روابط عاشقانه خوب و روابط بد یا واقعاً بد وجود دارد.

روابط گاهی پیروز می شوند و گاهی شکست می خورند. همه دلشکستگی را تجربه می نمایند. تنها راه برای یادگیری اعتماد به نفس بیشتر در یک رابطه نو این است که گذشته خود را رها کنید.

بار خود را رها کنید و به جلو حرکت کنید. اگر نمی توانید آن را رها کنید، وقت آن است که رویکرد حرفه ای تری داشته باشید.

4. انتظارات خود را مشخص کنید

مردم باعث ناراحتی ما نمی شوند. انتظارات ما باعث آن می گردد. اگر آن ها آنطور که ما انتظار داریم عمل ننمایند، احساس غم، صدمه یا ناامیدی می کنیم. اگر در کنار شریک زندگی خود احساس ناخوشایندی دارید، راهی پیدا کنید تا او را از انتظارات خود مطلع کنید.

آن مکالمه را جلوی آینه تمرین کنید. مطالبه نکنید فقط به او بگویید که در حال مبارزه هستید. اگر بتوانید به طور مثبت ارتباط برقرار کنید و از شریک زندگی خود ابراز قدردانی کنید، اعتماد به نفس خود را در اوج حفظ خواهید کرد.

5. صادق باشید

زمانی کسی گفت صداقت برترین سیاست است اما صادق بودن با کسی سخت است. صداقت مستلزم سطح معینی از اعتماد است. اگر در رابطه با اعتماد به نفس مشکل دارید، با شریک زندگی خود صحبت کنید.

ممکن است یک سوء تفاهم باشد یا ممکن است چیزی باشد که باید در خصوص آن بدانید. محفوظ نگه داشتن احساسات می تواند برای همه افراد درگیر مضر باشد.

6. یاد بگیرید که دوست باشید

تصادفی نیست که شرکای پرشور و پیروز نیز در خصوص دوستی صحبت می نمایند اما، عزت نفس پایین ممکن است شما را از دستیابی به نزدیکی عاطفی و ارتباط لازم باز دارد.

یکی از برترین راه ها برای تقویت این بخش از رابطه، به وسیله تجربیات مشترک است. هر چه بیشتر بخندید و به یکدیگر اعتماد کنید، احتمال صمیمیت و اشتیاق بیشتر خواهد شد.

7. خودتان باشید

چه شلوار جین و تی شرت بپوشید و چه یک لباس گران قیمت، اعتماد به نفس بسیار مهم است و یک جزء مهم اعتماد به نفس برقراری ارتباط با خواسته ها و احتیاجهای شماست.

از کوشش برای خوشحال کردن با پنهان کردن درون خود دست بردارید. بگذارید درخشندگی شما بدرخشد. ممکن است از واکنش ها متعجب شوید.

8. به برترین شکل ظاهر شوید

احساس راحتی در یک رابطه، صرف نظر از ظاهر شما، برای یک شراکت پیروز لازم است اما لباس پوشیدن فقط برای شریک زندگی شما نیست. داشتن برترین ظاهر برای یک موقعیت، اعتماد به نفس را افزایش می دهد.

لباس پوشیدن برای یک جلسه یا یک موقعیت اجتماعی می تواند باعث تقویت اضافی مورد احتیاج برای پیروزیت گردد. در یک رابطه، لباس پوشیدن برای شام یک راه آسان برای احیای جذابیت اصلی است که بر علاقه شریک زندگی شما تأکید می نماید.

9. به یکدیگر فضا بدهید

هیچ رابطه ای نمی تواند برای همه مردم همواره همه چیز باشد. مهم نیست که کتاب های داستان یا دوستان ما چه می گویند. هرکسی به فضای خود احتیاج دارد - چند ساعتی که با افکار یا خانواده خود تنها باشد.

اگر در اجازه دادن فضای شخصی به شریک زندگی خود مشکل دارید، ممکن است ناامنی مشکل شما باشد.

خفه کردن می تواند به همین سادگی باشد که همواره بپرسید او کجاست یا با چه کسی بوده است یا می تواند شامل ردیابی او در رسانه های اجتماعی یا تماس و ارسال پیغامک بدون وقفه وقتی که با دوستانش بیرون است، باشد.

در نهایت، می تواند شامل چک کردن پیغام ها و ایمیل های او باشد و بدانید هرچه بیشتر به شریک زندگی خود بچسبید، بدتر می گردد.

یک گام مهم در غلبه بر این رفتار وسواسی، درک این نکته است که این افکار و اضطراب و حسادت همراه آن از ناامنی ها نشات می گیرد. شناسایی و تبادل نظر با شریک زندگی خود یا یک متخصص، راهی برای بازگشت به حالت عادی است.

10. ناامنی های خود را نادیده نگیرید

بیشتر ما چیزی داریم که در خصوص خودمان تغییر می دهیم اما آنچه برای شریک زندگی بی اهمیت است ممکن است برای شما غیرقابل عبور باشد.

اگر با ناامنی رابطه دست و پنجه نرم می کنید، حتما به همسرتان بگویید. با هم می توانید راه حلی مناسب برای هر دوی خود پیدا کنید.

پذیرفتن ناامنی هایی که دارید اولین قدم برای غلبه بر آنهاست. پرداختن به این موضوع با هم می تواند عزت نفس شما را دوباره تایید کند و شما را به هم نزدیکتر کند.

11. مستقل باشید

دوستی ها و تفریح های خود را حفظ کنید. این یکی از چیزهایی است که در وهله اول شریک زندگی شما را جذب نموده است. با قرار دادن رابطه خود در مرکز دنیای خود، آغاز به از دست دادن خود می کنید.

عقب نشینی کنید و استقلال خود را پس بگیرید. وقتی دوستان، تفریح ها و رویاهایی دارید، فشار وارده بر شریک زندگی تان و رابطه را به حداقل می رسانید تا همه چیز در زندگی تان محقق گردد.

12. منتقد درونی را ساکت کنید

دو صدا در سر ماست. یکی مهربان، دلگرم نماینده و حامی است، در حالی که دیگری منتقد درونی ماست. اگر کنترل نگردد، نوعی خود تخریبی است. خودگویی منفی ما را از رفتارهای نو و سالم دور می نماید.

تحقیقات نشان داده است که خود قضاوتی مداوم و شرم حتی می تواند مراکز یادگیری مغز را از کار بیندازد و منابعی را که برای سازگاری و رشد احتیاج داریم از بین ببرد.

13. نکات مثبت را بپذیرید

چه برای خودت باشد و چه برای دیگران، کوشش جدی برای تصدیق چیزهای خوب - چیزهای کوچک - انجام دهید. اگر وزن کم می کنید، از اندام خوش فرم خود تعریف کنید.

تحقیقات نشان می دهد که پنج رویداد مثبت برای معکوس کردن آسیب یک تعامل منفی لازم است. این نسبت 5 به 1 به نسبت جادویی معروف است. این در خصوص همه انواع روابط و حتی نحوه رفتار ما با خود صدق می نماید.

یک تعامل مثبت یک تبادل نظری محبت آمیز، تمجید یا یک چشمک غیرکلامی است. فعل و انفعالات منفی می تواند انتقاد یا نگاه های ناپسند باشد.

14. هویت خود را حفظ کنید

شریک زندگی تان شما را به دلیلی انتخاب نموده است. او از نوع نگاه، خنده و لبخند شما خوشش می آید. هیچ کس نمی خواهد شما را تغییر دهد. شما همینطور که هستید عالی هستید.

با این حال، اگر اهداف شخصی دارید، مانند سالم تر شدن یا گرفتن مدرک پیشرفته، باید روی آن کار کنید اما فردی که در درون شماست، چیزی است که شما را می سازد. برای کسی تغییر نکنید.

15. مشخص حد و مرز

منطقی باشید. هم شما و هم شریک زندگیتان احتمالاً مرزهایی دارید. آنچه را که احساس می کنید در رابطه قابل قبول است و اینکه چگونه انتظار دارید با شما رفتار گردد را مشخص کنید و به انتظارات او نیز گوش فرا دهید.

به عنوان مثال، شاید هیچ یک از شما راحت نیستید که با دوستان مشترک صحبت کنید یا نباید انتظار دسترسی به تلفن شریک زندگی خود را داشته باشید زیرا این تجاوز به حریم خصوصی است.

منبع:

liveboldandbloom

منبع: هفت گنج
انتشار: 23 آبان 1401 بروزرسانی: 23 آبان 1401 گردآورنده: rapidownload.ir شناسه مطلب: 1496

به "15 نکته برای توانمندسازی خود و داشتن اعتماد به نفس در رابطه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "15 نکته برای توانمندسازی خود و داشتن اعتماد به نفس در رابطه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید