طرز تهیه کوکو تره تبریزی با زرشک و گردو

به گزارش رپید دانلود، کوکو سبزی یکی از بهترین و سالم ترین غذا ها برای شام و عصرانه است که انواع متفاوتی دارد. کوکوی تره تبریزی یکی از خوشمزه ترین انواع کوکو سبزی است که درست کردن آن بسیار ساده و راحت است و طعم فوق العاده ای دارد. این کوکو عطر بی نظیری دارد و در مدت زمان کوتاهی حاضر می شود. در این مقاله می توانید طرز تهیه کوکو سبزی تره فرنگی تبریزی خوشمزه و مجلسی را ترکیبی از زرشک و گردو در ادامه یاد بگیرید.

طرز تهیه کوکو تره تبریزی با زرشک و گردو

مواد لازم برای 4 نفر

سیر: 2 حبه

تره: 800 گرم

گردو: 50 گرم

تخم مرغ: 4 عدد

زرشک: به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه

در اولین مرحله از طرز تهیه کوکو تره فرنگی تبریزی خوشمزه باید تره ها را تمیز کنید و بشویید. سپس آن ها را با کمک چاقو یا غذاساز کاملاً خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. حالا سیر را بشویید و سپس با کمک رنده ریز کنید و به تره ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

در دومین مرحله از طرز تهیه کوکو تره تبریزی خوشمزه تخم مرغ ها را بشکنید و به مخلوط تره و سیر اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به کوکو بزنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. بهتر است برای هم زدن این ترکیب از چنگال استفاده کنید تا تخم مرغ ها خوب با هم ترکیب شوند. سپس گردو ها را کمک چاقو خرد کنید و به همراه کمی زرشک به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله از طرز تهیه کوکو سبزی تره خوشمزه تبریزی باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و با شعله ملایم روی گاز قرار دهید. اجازه دهید روغن داغ شود، سپس همه مواد کوکو را داخل ماهیتابه بریزید و خوب در آن پهن کنید. چند دقیقه صبر کنید تا کوکو کاملاً سرخ شود، سپس آن را از وسط به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید، هر یک از این چهار بخش را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز کاملاً سرخ شود.

فوت و فن های طرز تهیه کوکو تره تبریزی خوشمزه

*شما می توانید برای اینکه این کوکو را به صورت رژیمی درست کنید، آن را در فر قرار دهید. برای تهیه کوکو تره در فر باید مواد کوکو را در یک قالب بریزید و در فر بگذارید تا بدون استفاده از روغن پخته شود.

*هر چقدر تخم مرغ ها را بهتر هم بزنید، کوکوی شما بیشتر پف می کند و ظاهر آن زیباتر می شود. برخی افراد برای پف بیشتر کوکوی تره، مقداری بیکینگ پودر نیز به آن اضافه می کنند.

*اگر دوست ندارید هنگام خوردن کوکو زیر دندان گردوی درشت را احساس کنید، می توانید آن را کاملاً ریز کنید و بعد به مواد کوکو اضافه کنید.

*می توانید برای درست کردن این کوکو به جای پخت یکباره آن، چند کوکوی کوچک درست کنید.

*طرز تهیه کوکو تره و پیازچه و همچنین کوکو تره و اسفناج نیز به همین صورت است و می توانید تنها با اضافه کردن پیازچه خرد شده و اسفناج خرد شده، طعم متفاوتی به این کوکوی خوشمزه ببخشید.

*برای این که ظاهر کوکوی شما مجلسی تر شود می توانید بعد از ریختن مواد کوکو داخل ماهیتابه و صاف کردن مواد، مقداری زرشک و گردو روی آن بریزید.

منبع: گردشبان
انتشار: 28 بهمن 1399 بروزرسانی: 28 بهمن 1399 گردآورنده: rapidownload.ir شناسه مطلب: 772

به "طرز تهیه کوکو تره تبریزی با زرشک و گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو تره تبریزی با زرشک و گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید