طرز تهیه مربای هلو و مارمالاد خوشمزه به سبکی متفاوت
به گزارش رپید دانلود، تا آغاز فصل زیبای پاییز چند قدمی بیشتر فاصله نداریم. با تغییر فصل، میوه های مختلف وارد بازار می گردد و دیگر خبری از میوه های تابستانی نخواهد بود. چرا حالا که میوه های خوش آب و رنگ تابستانی در دسترس ماست حفظشان نکنیم! می پرسید چطور؟ ساده است می توانید با میوه های تابستانی مورد علاقه تان مرباهای متنوع و خوشمزه درست کنید، همانطور که قبلا انواعی از آن ها مثل مربای خوشمزه انجیر را آموزش داده ایم. امروز طرز تهیه مربای هلو را به شما آموزش می دهیم، یادتان می دهیم با انجام چند ترفند ساده مربا خوشمزه، غلیظ، خوشرنگ و طبیعی داشته باشید.
مواد لازم برای مارمالاد هلو
- هلو رسیده چهار فنجان (حدود دو کیلو گرم)
- آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
- شکر چهار فنجان
مواد لازم برای تهیه مربای هلو
- هلو چهار کیلوگرم
- شکر چهار فنجان
- آبلیموی ترش تازه یک عدد
- گلاب دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه مارمالاد هلو
مرحله اول
هلوها را به خوبی با آب سرد بشویید.
مرحله دوم
آب را درون قابلمه ای بریزید و صبر کنید تا بجوشد سپس هلوهای شسته را چند دقیقه در قابلمه آب جوش بگذارید.
مرحله سوم
بعد از دو دقیقه میوه ها را خارج نموده و داخل آب سرد بگذارید، این کار باعث می گردد راحت تر بتوانید پوست هلوها را بکنید.
مرحله چهارم
میوه ها را خرد کنید و با استفاده از گوشت کوب برقی یا مخلوط کن هلوها را به صورت پوره در آورید لازم نیست کاملا له شوند.
مرحله پنجم
میزانی در قابلمه آب بریزید و بگذارید گرم گردد، سپس شکر را اضافه نموده و هم بزنید تا شکر حل گردد.
مرحله ششم
هلوها را به آن ها اضافه کنید و مرتب مخلوط را هم بزنید تا مارمالاد شما به غلظت مناسب برسد.
مرحله هفتم
برای آنکه بدانید غلظت مارمالادتان مناسب است یا نه یک پیش دستی بردارید و میزانی از آن را روی ظرف بریزید اگر سریع پایین لغزید یعنی احتیاج دارد بیشتر روی حرارت بماند اما اگر چندان حرکتی نکرد غلظت مارمالاد شما خوب است.
مرحله هشتم
در لحظات آخر جوشیدن مخلوط، آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید.
اگر روی آن کف ایجاد شده است آن را جدا کنید و دور بریزید.
مرحله نهم
مارمالاد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک گردد سپس در ظرف های مورد نظرتان پر کنید و در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه مربای هلو
مرحله اول
بعد از شستن هلوها آن ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و چند دقیقه صبر کنید، سپس آن ها را از آب جوش درآورید و به سرعت در آب سرد بگذارید. این کار یاری می نماید که پوست هلو شما به راحتی جدا گردد.
مرحله دوم
بعد از آنکه میوه را پوست گرفتید هر کدام را به چهار یا شش قسمت تقسیم کنید و قسمت قرمز رنگ داخل آن را جدا کنید.
مرحله سوم
همه هلوها را داخل ظرفی بزرگ ریخته و لابه لای آن شکر بریزید.
میزان شکر می تواند بسته به سلیقه شما تغییر کند، اگر هلوها کاملا رسیده و شیرین بود ممکن است میزان کمتری شکر احتیاج داشته باشد.
ظرف را در دمای اتاق بگذارید (حدودا 30 تا 60 دقیقه).
مرحله چهارم
مواد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، در این مدت آن را مرتب هم بزنید، کف های تشکیل شده روی مربا را جمع نموده و دور بریزید.
کمی قبل از آنکه مربا قل های آخرش را بزند آبلیمو و گلاب را اضافه کنید (در صورت تمایل میزانی زعفران هم برای رنگ و طعم دادن می توانید اضافه کنید).
مرحله پنجم
بعد از آنکه مربای شما دو تا سه بار جوشید و غلظت مورد نظر را به دست آورد زیر آن را خاموش کنید.
ظرف را از روی گاز بردارید و صبر کنید تا مربا خنک گردد.
بعد از ختک شدن آن را در ظرف های مورد نظرتان بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
منبع: کتاب کاله