طرز تهیه کمپوت سیب خانگی به سه روش

به گزارش رپید دانلود، پنکیک را برای صبحانه آماده نموده اید؛ اما هنوز تصمیمی برای تزیین آن نگرفته اید؟ چرا کمپوت سیب با دارچین یا عسل را به مهم ترین وعده روزانه خودتان اضافه نمی کنید؟ با ترکیب شکر و سیب می توانید این کمپوت را در کمتر از 30 دقیقه آماده کنید. این کمپوت خوشمزه را با ماست یونانی روی پنکیک قرار دهید و یک گاز خوشمزه از طعم های شیرین و عمیق را امتحان کنید، حتما طعم شگفت انگیز آن شما را غافلگیر می نماید. در این مطلب سه طرز تهیه کمپوت سیب خانگی را با ماندگاری بالا آموزش می دهیم.

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی به سه روش

لیست محتوا

طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو

مواد لازم:

مراحل تهیه کمپوت سیب یک کیلو

طرز تهیه کمپوت سیب در شیشه

مواد لازم:

مراحل تهیه کمپوت سیب در شیشه

طرز تهیه کمپوت سیب بدون شکر

مواد لازم:

مراحل تهیه کمپوت سیب بدون شکر

ترفندهای آشپزی در زمان تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب

کمپوت سیب خانگی یک ترکیب خوشمزه از طعم های شیرین و شگفت انگیز برای صبحانه و میان وعده های روزانه شما است. برای تهیه کمپوت سیب درختی خوشمزه به مقداری سیب تازه و دارچین یا گلاب برای مطبوع تر کردن کمپوت احتیاج دارید. مواد اولیه را داخل قابله بریزد و به مواد اجازه دهید که 30 دقیقه در قابلمه پخته گردد. این همراه خوشمزه را با خامه به کیک یا شیرینی اضافه کنید و قطعا این طعم خوشمزه را فراموش نخواهید کرد.

طرز تهیه کمپوت سیب یک کیلو

در تهیه کمپوت سیب یک کیلو، مواد پایه برای تهیه کمپوت شکر و سیب است. در این روش چوب دارچین و زعفران را به کمپوت سیب اضافه نموده ایم که طعم کمپوت را بیش از سایر دستورپخت های دیگر خوشمزه نموده است. شما می توانید با سلیقه خودتان مواد اولیه را از دستور آشپزی حذف کنید. اما پیشنهاد می کنیم که یک بار کمپوت سیب را با این روش تهیه کنید، قطعا طعم شیرین این کمپوت میان وعده و صبحانه شما را خوشمزه تر می نماید.

مواد لازم:

مواد لازممقدار
سیب1 کیلو
شکر1 پیمانه
گلاب2 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش2 قاشق مربا خوری
زعفران1 قاشق غذا خوری
چوب دارچین1 عدد
آببه مقدار لازم

فوت وفن: این روش تهیه برای 6 نفر مناسب است.

مراحل تهیه کمپوت سیب یک کیلو

1.در مرحله اول برای تهیه کمپوت سیب یک کیلو، باید سیب ها را برای کمپوت انتخاب کنید، آن ها را بشویید و کامل خشک کنید. پوست سیب ها را بگیرید و هسته آن ها را خارج کنید.

فوت وفن: برای تهیه کمپوت سیب، سیبی را انتخاب کنید که درشت باشد و بافت محکمی داشته باشد.

2.سیب ها را برای کمپوت به صورت حلقه ای یا چهار قاچ خرد کنید. بعلاوه شما می توانید مانند کمپوت های کارخانه ای، سیب را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

فوت وفن: در تهیه کمپوت سیب نباید آن را ریز یا درشت خرد کرد. اگر سیب را ریز خرد کنید، ممکن است در زمان پخت سیب له گردد.

3.یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و مقداری آب را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. وقتی آب به مرحله جوشیدن رسید، شکر و گلاب را به قابله اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به خوبی در آب حل گردد.

4.مقداری آب لیمو ترش تازه را به قابله اضافه کنید و 5 دقیقه به مواد زمان دهید که باهم مخلوط شوند. پس از 5 دقیقه نوبت به اضافه کردن سیب های اسلایش شده است. سیب ها را داخل قابلمه بریزید و با مواد هم بزنید تا به خوبی با شکر، گلاب و آب لیمو حل گردد.

فوت وفن: اگر در زمان پخت سیب ها روی سطح قابلمه کف سفید جمع شد، آن را با کفگیر دور بریزید.

5.هم زمان که سیب ها در قابلمه پخته و نرم می شوند؛ زعفران را با آب جوش دم کنید. پس از دم کشیدن زعفران، آن را به قابلمه کمپوت اضافه کنید. مواد داخل قابلمه را هم بزنید تا به خوبی باهم مخلوط شوند.

فوت وفن: حتما در زمان پختن سیب ها، بارها آن را هم بزنید تا از مقدار غلظت کمپوت آگاه شوید.

6.در مرحله بعد برای اطمینان از پخته شدن سیب ها، یکی از آن ها را همراه با شربت کمپوت داخل یک ظرف قرار دهید و برای 2 تا 3 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. پس از 3 دقیقه کمپوت سیب را از یخچال خارج کنید و مقدار چسبندگی و بافت کش دار شربت و پخته شدن سیب را آنالیز کنید. اگر سیب پخته شده بود، آ ن ها را از قابلمه خارج کنید و شربت کمپوت را با یک تکه چوب دارچین بجوشانید، در غیر این صورت سیب ها را در مدت زمان 5 تا 10 دقیقه با چوب دارچین بجوشانید.

7.چوب دارچین را از قابلمه کمپوت خارج کنید. وقتی که شربت و سیب ها به غلظت و نرمی مناسب رسید، حرارت قابلمه را خاموش کنید و به مواد استراحت دهید تا خنک شوند.

8.در آخر یک شیشه درب دار مناسب را برای نگهداری کمپوت انتخاب کنید و کمپوت سیب را داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید. حتما کمپوت را در یخچال نگهداری کنید تا کپک نزند.

برای مطالعه طرز تهیه کمپوت آلبالو

طرز تهیه کمپوت سیب در شیشه

تهیه کمپوت سیب در شیشه درعین حال که ساده ترین روش تهیه این کمپوت است؛ طعم خوشمزه ای دارد. با تهیه کمپوت سیب، شما می توانید طعم خوشمزه و شیرین این میوه را برای همه فصل های سال داشته باشید. از کمپوت سیب در تهیه دسر بهره ببرید و طعم شیرین این کمپوت را به میان وعده خودتان اضافه کنید.

مواد لازم:

مواد لازممقدار
سیب5 عدد
شکر5 قاشق غذا خوری
گلاب2 قاشق غذا خوری
سرکه2 قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه2 قاشق غذا خوری

فوت وفن: این مقدار مواد اولیه برای تهیه یک شیشه کمپوت سیب مناسب است. اگر دوست دارید که 2 شیشه کمپوت سیب را آماده کنید، مواد اولیه را دو برابر کنید.

مراحل تهیه کمپوت سیب در شیشه

1.در مرحله اول برای تهیه کمپوت سیب در شیشه، سیب ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و هسته سیب ها را جدا کنید. سیب ها را در مقدار دلخواهتان برش بزنید.

2.یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و 3 پیمانه آب را همراه سرکه داخل کاسه برزید. سیب های پوست گرفته شده را به آرامی داخل کاسه برزید و اجازه دهید که سیب ها در مدت زمان 5 دقیقه داخل مخلوط سرکه و آب استراحت کند.

فوت وفن: در این مرحله سیب را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید تا سیب ها تغییر رنگ ندهند و کدر نشوند.

3.برای تهیه شرب کمپوت سیب، یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و 2 پیمانه آب، شکر و آب لیمو تازه را داخل قابله برزید و قابله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل گردد. هر چند دقیقه یک بار، قابلمه شربت کمپوت را هم بزنید تا شکر به خوبی حل گردد.

4.سیب ها را از مخلوط آب و سرکه بردارید و به آرامی به قابلمه شربت کمپوت اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب ها پخته ونرم شوند. مدت زمان آماده شدن سیب ها 30 دقیقه است.

5.در مرحله بعد پس از اینکه سیب ها پخته و نرم شد. در چند دقیقه سرانجام پخت، گلاب را به قابله کمپوت اضافه کنید.

فوت وفن: اگر دوست دارید که شربت کمپوت غلیظ تری داشته باشید؛ سیب ها را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید که شربت کمپوت در قابله بجوشد تا غلیظ تر گردد.

6.در مرحله آخر زمانی که کمپوت و شربت آن به غلظت مورد نظر رسید؛ حرارت قابلمه را خاموش کنید تا کمپوت سرد گردد. کمپوت سیب را داخل یک شیشه درب دار برزید؛ طوری که هوا داخل شیشه باقی نماند و در آخر شربت کمپوت را اضافه کنید، درب شیشه را محکم ببندید. کمپوت سیب شما آماده است، این کمپوت خوشمزه را به بستنی اضافه کنید و با ترکیب کردن دارچین یا گردو طعم خوشمزه آن را تکیمل کنید.

برای مطالعه طرز تهیه کمپوت گیلاس

طرز تهیه کمپوت سیب بدون شکر

کمپوت سیب یکی از خوشمزه ترین ترفندهای آشپزی برای نگهداری طعم شیرین سیب برای صبحانه یا میان وعده است. اما اگر این کمپوت خوشمزه را به علت داشتن شکر از وعده روزانه خودتان حذف نموده اید؛ ما به شما تهیه کمپوت سیب بدون شکر را پیشنهاد می دهیم. این کمپوت خوشمزه برای کسانی که رژیم خاصی را دنبال می نمایند؛ برترین انتخاب خوشمزه برای میان وعده و صبحانه است.

مواد لازم:

مواد اولیهمقدار
سیب1 کیلوگرم
آب4 پیمانه
گلاب2 قاشق غذا خوری
هل1 عدد

مراحل تهیه کمپوت سیب بدون شکر

1.در قدم اول برای تهیه کمپوت سیب بدون شکر، سیب ها را بشویید و آن ها را به شکل دلخواه، برش بزنید. با این کار سیب ها را برای کمپوت آماده نموده اید.

2.یک قابمله بزرگ انتخاب کنید و آب را داخل قابلمه بریزید، قابله را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

3.زمانی که آب به جوش آمد، گلاب و هل را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید که این مواد به مدت 5 دقیقه در آب بجوشد.

4. زمانی که هل و گلاب در آب جوش حل شد، سیب های برش داده شده را به قابلمه کمپوت اضافه کنید. حدودا 20 تا 30 دقیقه زمان احتیاج است که سیب ها پخته و نرم شوند.

5.در مرحله بعد باید، شیشه های درب دار را برای نگهداری کمپوت آماده کنید. یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و آب را داخل قابلمه بریزید. پس از جوش آمدن آب، شیشه ها را در مدت زمان 30 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا استریل شوند.

6. در مرحله آخر، شیشه ها را از قابلمه خارج کنید و آن ها را با پارچه بدون پرز خشک کنید. سپس سیب ها را داخل شیشه ها برزید و شربت کمپوت را به سیب ها اضافه کنید.

ترفندهای آشپزی در زمان تهیه کمپوت سیب

  • در تهیه کمپوت سیب، مقدار شکر را بسته به ذائقه و نوع سیب ها تنظیم کنید. اگر سیب ها شیرین باشد، شکر کمتری به کمپوت اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید که طعم های دیگر را به چاشنی کمپوت اضافه کنید، دارچین، وانیل یا جوز هندی را به کمپوت سیب اضافه کنید.
  • هر زمان سیب ها پخته ونرم شد، آن ها را از قابلمه خارج کنید تا له نشوند. اگر سیب ها پخته شده بود؛ اما شربت کمپوت به غلظت موردنظر نرسیده بود. سیب ها را از قابلمه کمپوت خارج کنید و اجازه دهید که شربت کمپوت مدت زمان بیشتری در قابلمه بجوشد.

سخن سرانجامی

کمپوت سیب ساده و خوشمزه است. زمانی که یک بار این کمپوت را برای صبحانه یا میان وعده سرو کنید، عاشق طعم بی نظیر این کمپوت می شوید. کمپوت سیب در مدت زمان 30 دقیقه آماده می گردد. این کمپوت با ترکیب ساده شکر، گلاب و سیب تازه آماده می گردد. حتما تا الان تصمیم گرفته اید که کمپوت سیب را با پنکیک صبحانه یا نان تست فرانسوی امتحان کنید یا برای میان وعده یک دسر خوشمزه با بستنی و طعم دارچین آماده کنید. فرصت را از دست ندهید و برای تهیه یک کمپوت سیب خوشمزه آماده شوید.

سوالات متداول

1. برای خوش طعم شدن کمپوت سیب از چه موادی استفاده کنیم؟

برای خوش طعم شدن کمپوت سیب می توانید از گلاب و دارچین بهره ببرید.

2. آیا می توان در تهیه کمپوت سیب شکر را حذف کرد؟

بله. می توانید از عسل به جای شکر در تهیه کمپوت سیب بهره ببرید.

3. راه های ماندگارتر شدن کمپوت سیب چیست؟

برای افزایش ماندگاری کمپوت سیب باید از شیشه های تمیز و خشک بهره ببرید. بعلاوه نباید درون شیشه ها هوا وجود داشته باشد.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 19 شهریور 1403 بروزرسانی: 19 شهریور 1403 گردآورنده: rapidownload.ir شناسه مطلب: 1655

به "طرز تهیه کمپوت سیب خانگی به سه روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کمپوت سیب خانگی به سه روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید