طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای به سبک قنادهای حرفه ای
به گزارش رپید دانلود، تیرامیسو، یک دسر ایتالیایی خوشمزه بر پایه پنیر خامه ای و بیسکویت های لیدی فینگر، مناسب پذیرایی برای هر میهمانی و مراسمی است. این دسر یخچالی خوشمزه را با توجه به ذائقه و سلیقه تان می توانید با دستورهای متفاوتی درست کنید. به عنوان مثال می توانید تیرامیسو با بیسکویت پتی بور را امتحان کنید یا برای لایه های این دسر یخچالی از توت فرنگی، موز یا گردو بهره ببرید. اگر دوست دارید طرز تهیه تیرامیسو را به سبک قنادهای حرفه ای درست کنید می توانید طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای را اینجا بخوانید.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ تیرامیسو با پنیر خامه ای
- خامه غلیظ یک و یک چهارم پیمانه
- وانیل یک قاشق چای خوری
- پنیر خامه ای نرم شده یک فنجان
- کره نرم شده یک فنجان
- خامه فرم گرفته یک چهارم فنجان
- خامه ترش دو قاشق غذاخوری
- وانیل یک دوم قاشق چای خوری
- قهوه دم نموده سرد یک فنجان
- لیدی فینگر سه چهارم فنجان
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کاسترد تیرامیسو
- زرده تخم مرغ شش عدد
- شکر سه چهارم پیمانه
- شیر دو سوم فنجان
طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای
1. مواد را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه باید مواد لازم را 30 دقیقه قبل از پخت در دمای محیط بگذارید. با گذشت 30 دقیقه به سراغ تخم مرغ ها بروید تا سفیده و زرده را از یکدیگر جدا کنید. برای تهیه تیرامیسو تنها به شش عدد زرده درشت احتیاج دارید و با سفیده های به جای مانده و ماست می توانید خامه کیک یا املت رژیمی درست کنید بعد به سراغ درست کردن کاسترد بروید.
2. کاسترد را درست کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای باید کاسترد را آماده کنید. پس یک قابلمه مناسب برای مخلوط کردن زرده های تخم مرغ و شکر انتخاب کنید. اندازه شیر گفته شده را هم به مواد اضافه نموده و خوب هم بزنید. قابلمه را روی حرات میانه بگذارید. مواد را مدام تا به نقطه جوش رسیدن با قاشق چوبی هم بزنید. یک دقیقه به آن موقع دهید تا با حرارت کم بجوشد. قابلمه را از روی حرارت بردارید. کمی زمان دهید تا خنک گردد. در نهایت قابلمه کاسترد را برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید. حال به سراغ درست کردن فیلینگ تیرامیسو بروید. پیشنهاد ما تهیه چیزکیک تیرامیسو یخچالی است که نباید از آن غافل شوید.
3. فیلینگ تیرامیسو را آماده کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای باید خامه فرم گرفته را به همراه وانیل داخل یک کاسه بریزید. مخلوط را برای چند دقیقه هم بزنید. شما باید آن قدر مخلوط را بزنید تا قله های سفتی تشکیل گردد. آن را داخل ظرفی ریخته و کنار بگذارید. حال در همان کاسه پنیر خامه ای، کره نرم شده، خامه ترش، خامه غلیظ و وانیل گفته شده را بریزید. با هم زن برقی یا دستی برای چند دقیقه خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید. در ادامه ظرف کاسترد را از یخچال بیرون بیاورید. مخلوط را داخل ظرف کاسترد بریزید. خوب با یکدیگر مخلوط شان کنید تا یک دست گردد. برای آشنایی با خامه ترش و کاربردهای آن می توانید مطلب خامه ترش چیست را در کتاب کاله بخوانید.
4. قهوه را آماده کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای باید در یک کاسه کوچک قهوه درست کنید. بیسکویت ها را کف ظرف بچینید. قهوه تان که کمی سرد شد با یاری برس شیرینی پزی دو طرف لیدی فینگرها را قهوه بمالید. در ادامه نیمی از فیلینگ را به آرامی با لیسک روی لیدی فینگرها پخش کنید. سپس کمی خامه روی آن بمالید. این کار را آن قدر تکرار کنید تا بیسکویت ها و فیلینگ تمام شوند. در نهایت روی آن را کمی خامه بزنید. پودر کاکائو را کامل روی سطح تیرامیسو پخش کنید. تیرامیسو را برای 24 ساعت داخل یخچال بگذارید تا برای سرو آماده گردد. مطلب کاکائو و مراحل فراوری آن را در کتاب کاله بخوانید تا به درستی از این ماده قهوه ای رنگ بهره ببرید.
نکات تکمیلی تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای
طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای راحت تر از حد تصورتان است. شما با خواندن نکات زیر بدون دغدغه می توانید آن را برای دورهمی های محبت آمیز و خانوادگی تان درست کنید.
برترین بیسکویت برای تهیه تیرامیسو
در دستور ایتالیایی تیرامیسو باید از بیسکویت های لیدی فینگر بهره ببرید تا دسرتان ظاهر خوبی داشته باشد. از سویی دیگر با فرو بردن آن در قهوه به راحتی خرد یا له نمی گردد. با این حال در صورت نبود این بیسکویت با توجه به ذائقه تان می توانید بیسکویت های پتی بور، ساقه طلایی ساده یا یک لایه نازک کیک اسفنجی جایگزین آن کنید. از خواندن مطلب طرز تهیه تیرامیسو با موز و گردو غافل نشوید.
پنیر خامه ای مناسب تیرامیسو
تیرامیسو در این دستور با پنیر خامه ای درست می گردد اما قنادان ایتالیایی برای تهیه آن از پنیر ماسکارپونه استفاده می نمایند. پنیر ماسکارپونه بافتی پنیری و طعمی شبیه به خامه دارد. با این حال در صورت نبود این پنیر، برترین جایگزین آن پنیر خامه ای یا لبنه است.
تزئین تیرامیسو
تزئین این دسر یخچالی کاملا بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد چراکه این مطلب تنها ایده بهتان خواهد داد. از سویی دیگر با انواع آجیل ها، سس شکلاتی، مارمالاد توت فرنگی، مربا یا ترافل های رنگی می توانید آن را به زیبایی تزئین کنید. لایه های نازک میوه مانند موز یا توت فرنگی یا ژله هم می توانند برای این کار مناسب باشند. نکته آخر آن که ظرف سروتان هم در تزئین و زیبایی بصری این دسر تاثیر دارد. دسر را در قالب یا ظرف های تک نفره می توانید سرو کنید.
قهوه مناسب تیرامیسو
در دستور تهیه تیرامیسو می توانید از قهوه دمی، قهوه فوری، اسپرسو یا قهوه با کافئین کم بهره ببرید پس دست تان حسابی باز است.
انواع دستورهای تهیه تیرامیسو
دستورهای متفاوتی از تیرامیسو وجو دارد چراکه هرکس می تواند با سبک و سیاق خود آن را درست کند. تیرامیسو را بدون بیسکویت لیدی فینگر، با بیسکویت پتی بور و لایه های مختلف می توان درست و سرو کرد. تیرامیسو رژیمی یکی از دستورهای متفاوت اما خوشمزه است. در دستور رژیمی باید تخم مرغ را حذف و از بیسکویت های بدون گلوتن و کم کالری بهره ببرید. اگر اندازه کالری برایتان مهم است حتی می توانید به جای خامه از پودینگ وانیلی بهره ببرید. از آن جا که این دسر خوشمزه سرشار از کالری است پس خامه کمتری در لایه های میانی آن به کار ببرید. طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ را در کتاب کاله بخوانید.
مدت زمان نگه داری تیرامیسو
به علت استفاده از مایه پنیری، خامه و کاسترد در تهیه این دسر ایتالیایی نمی توانید آن را در دمای محیط نگه داری کنید. ظرف تیرامیسو را باید در یک ظرف در بسته گذاشته و داخل یخچال قرار دهید تا سالم بماند. برترین زمان مصرف آن چهار روز پس از تهیه است.
منبع: کتاب کاله