تور ارزان مکزیک: طرز تهیه تاکو مکزیکی چگونه است؟
به گزارش رپید دانلود، تاکو مکزیکی فراتر از یک دستور تهیه غذاست. بله، تاکو تجربه ای فرهنگی است. تجربه ای که با انواع گوشت آبدار و در عین حال لطیفی آغاز می گردد و با ادویه جات و چاشنی های مختلفی به اوج می رسد. تاکوی منظره فرهنگی و تاریخی جامعه مکزیک را نشان می دهد. در طول چند دهه، این غذای سنتی مکزیکی تکامل یافته است و در انواع مختلف با ترکیبی از پروتئین، سبزیجات و غلات تهیه می گردد. در این مقاله، هدف ما این است که راز و رمز این غذاهای خوشمزه با معرفی پنج نوع تاکو مشهور مکزیکی نشان دهیم.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور ارزان مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
تاکو کارنه آسادا (Taco Carne Asada)
این غذا به عنوان گوشت کبابی ترجمه می گردد و عمدتاً با تورتیلا، گشنیز و کمی سالسا در کنارش سرو می گردد. برای به دست آوردن ظاهر زیبا و کاملاً کبابی، به استیک نیاز دارید. استیک دارای طعم لذیذ و در عین حال پرچرب است. گریل یک انتخاب عالی برای کارنه آسادا می باشد. پس از پخت و پز، استیک های برش خورده را روی گریل از پیش گرم شده قرار دهید. توجه داشته باشید، برای به دست آوردن طعم دودی، از ذغال تازه بهره ببرید. روی حرارت زیاد، 5 تا 7 دقیقه از هر طرفی استیک را بپزید. اگر گریلی در فضای باز ندارید، می توانید کارن آسادا خود را روی اجاق گاز بپزید.
دستور تهیه کارنه آسادا
- زمان آماده سازی: 2 ساعت
- زمان پخت: 20 دقیقه
- میزان وعده غذایی: 16 عدد تاکو
مواد تشکیل دهنده کارنه آسادا
- سه کیلوگرم گوشت استیک
- 2 قاشق آب لیمو
- 4 حبه سیر خرد شده
- 1 فنجان گشنیز تازه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
- 2/1 قاشق چایخوری نمک
- 4/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4/1 فنجان روغن نباتی
- 2/1 فنجان آب پرتقال
- 1 هالوپینو چرخ نموده
طرز تهیه تاکو کارنه آسادا
- برای مزه دار کردن استیک، آب پرتقال، هالوپینو، روغن زیتون، گشنیز، آبلیمو، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
- استیک مزه دار کنید و در کیسه فریزر قرار دهید. آن را ببندید و مطمئن شوید که هر قسمت از گوشت به طور مساوی پوشیده شده است. بیش از 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- یک گریل در فضای باز را با درجه حرارت بالا گرم کنید.
- هر طرف استیک را 5 تا 7 دقیقه روی گریل بپزید.
- استیک از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه به حال خود باقی بماند.
- کارنه آسادا را با نان مخصوص تاکو، ذرت، سبزیجات یا تورتیلا سرو کنید.
ارزش غذایی کارنه آسادا
- کالری: 152 کیلو کالری
- کربوهیدرات: 5 گرم
- پروتئین: 8 گرم
- چربی: 11 گرم
- چربی اشباع: 2 گرم
- کلسترول: 22 میلی گرم
- سدیم: 216 میلی گرم
- پتاسیم: 214 میلی گرم
تاکو آل پاستور (Taco Al Pastor)
آل پاستور یم دستور تاکو ساده و در عین حال خوش طعم است. تاکو آل پاستور با گوشت گوسفندی و ادویه و تورتیلا تهیه می گردد. گوشت سنتی این دستور غذا ران گوسفندی است. راز یک آل پاستور بزرگ در مزه دار کردن آن نهفته است. خوشمزه شدن این تاکو بستگی به روش پخت آن دارد. گریل یا باربیکیو به طعم گوشت یاری می نماید.
دستور تهیه آل پاستور
- زمان آماده سازی: 4 تا 12 ساعت
- زمان پخت: 10 دقیقه
- اندازه وعده غذایی: 16 عدد تاکو
مواد تشکیل دهنده آل پاستور
- سه کیلوگرم گوشت گوسفندی
- 4 حبه سیر
- 2/1 پیاز
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری پاپریکا
- 2/1 فنجان آب پرتقال
- 4 چیلی خشک گوآجیلو بدون دانه
- 1 قاشق غذاخوری فلفل
- 4/3 فنجان آب آناناس
- برگ بو
- 1 قاشق غذاخوری پونه کوهی
- 3 قاشق میخک
- 1 قاشق غذاخوری آویشن
- 1 عدد آنچو شیلی بدون دانه
- 1 قاشق غذاخوری زیره
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری نمک
طرز تهیه تاکو آل پاستور
- برای مزه دار کردن گوشت، مواد مختلف را مخلوط کنید تا خمیری یکدست ایجاد گردد.
- مخلوط را صاف نموده تا مایع اضافی خارج گردد.
- ران گوسفندی را در مخلوط قرار دهید. مطمئن شوید که هر قسمت از گوشت به طور مساوی مزه دار شده است.
- گوشت مزه دار شده را در فویل آلومینیومی بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.
- روز بعد گوشت را از یخچال خارج نموده و از هر دو طرف به طور مساوی آن را گریل کنید.
- گوشت گوسفندی را از گریل بردارید و آن روی نان مخصوص تاکو قرار دهید.
- آل پاستور را با پیاز، جعفری و سس سالسا سرو کنید.
ارزش غذایی آل پاستور
- کالری: 171 کیلو کالری
- کربوهیدرات: 19 گرم
- پروتئین: 15 گرم
- چربی: 3 گرم
- کلسترول: 38 میلی گرم
- سدیم: 511 میلی گرم
- پتاسیم: 431 میلی گرم
- فیبر: 3 گرم
- شکر: 4 گرم
تاکو کارنه آدوبادا (Taco Carne Adobada)
کارنه آدوبادا یک تاکوی اصیل مکزیکی است. این غذای سنتی مکزیک از بی شمار فلفل قرمز و ادویه جات برای تهیه یک مخلوط تازه جهت مزه دار کردن گوشت استفاده می نماید. برای تهیه این غذا، شما به گوشتی نیاز دارید که در حین پخت و کباب شدن آبدار و نرم گردد. گوشت ران مرغ حاوی اندازه مناسب چربی برای کارنه آدوباداست. برترین روش تهیه این غذای مکزیکی پختن در ماهیتابه روی حرارت زیاد است. استفاده از گریل رطوبت گوشت را خشک می نماید.
دستور تهیه تاکو کارنه آدوبادا
- زمان آماده سازی: 4 ساعت
- زمان پخت: 25 دقیقه
- اندازه وعده غذایی: 16 وعده
مواد تشکیل دهنده کارنه آدوبادا
- 3 عدد چیلی آنچو تازه یا خشک شده
- 4/1 فنجان سرکه سیب
- 5 عدد چیلی گواجیلو خشک یا تازه
- 2 فنجان آب جوش
- برگ بو
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی تازه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا
- 1 قاشق چایخوری آویشن تازه خرد شده
- 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- 6 حبه سیر بدون پوست
- 1 قاشق چایخوری عسل
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 2 کیلوگرم گوشت ران مرغ
طرز تهیه کارنه آدوبادا
- فلفل های آنچو و گواجیلو را در یک ماهیتابه چدنی روی حرارت میانهی برشته کنید.
- چیلی برشته و برگ بو را در یک کاسه بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید تا نرم گردد.
- چیلی، سس سویا، آویشن، پونه کوهی، عسل، نمک، سرکه و زیره آن را مخلوط کنید.
- مخلوط را هم زده تا یکدست گردد. این مخلوط برای مزه دار کردن استفاده می گردد.
- گوشت ران مرغ را با مخلوط آماده شده بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید.
- مخلوط اضافی را از گوشت با فشار دادن بین دو دستمال کاغذی بردارید.
- روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت میانه تا زیادی گرم کنید.
- گوشت مرغ را اضافه کنید و یک قاشق چایخوری نمک به روی آن بپاشید.
- حدود 6 دقیقه به طور مداوم آن را هم بزنید تا کمی سوخته گردد.
- در پایا آن را نان مخصوص تاکو، سبزیجات تازه و پیاز سرو کنید.
ارزش غذایی کارنه آدوبادا
- کالری: 482.5 کیلو کالری
- کربوهیدرات: 10 گرم
- پروتئین: 19 گرم
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 30 میلی گرم
- سدیم: 211 میلی گرم
- پتاسیم: 431 میلی گرم
- فیبر: 3 گرم
- شکر: 4 گرم
تاکو کازوئلا (Taco Cazuela)
در تهیه تاکو کازوئلا ترکیبی کامل از مرغ، گوشت گاو و سبزیجات وجود دارند که در منطقه ها مختلف جهان از جمله مکزیک و ایالات متحده محبوب است. این غذا که اصالتاً برای کشور شیلی است، از ترکیب چند غذای مختلف درست می گردد. کازوئلا بهتر است با انواع گوشت تهیه گردد. از مرغ گرفته تا گوشت گاو، گوسفند یا گوشت بوقلمون، تنوعی که می توانید به این غذا اضافه کنید پایانی ندارد!
دستور تهیه تاکو کازوئلا
- زمان آماده سازی: 30 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
- اندازه وعده غذایی: 14 وعده
مواد تشکیل دهنده کازوئلا
- تکه های کوچک کدو حلوایی
- 5 قطعه ذرت تازه
- 1 پیاز خرده شده
- 5 عدد سیب زمینی پوست کنده کوچک
- 5 حبه سیر
- 5 تا 10 ران مرغ
- تکه های کوچک هویج
- ½ فنجان برنج
- فلفل دلخواه
- گشنیز تقریبا خرد شده
- 2 کیلوگرم مرغ
- یک کیلو گوشت گاو
طرز تهیه تاکو کازوئلا
- یک ظرف با میزان میانه را روی حرارت میانهی قرار دهید. روغن را اضافه نموده و قطعات مرغ خرد شده را سرخ کنید تا طلایی گردد.
- پیازهای خرد شده و کدو را اضافه کنید و با مرغ برای مدتی آن را تفت دهید.
- 5 لیتر آب اضافه کنید و روی آن را بپوشانید تا بجوشد.
- هویج، ذرت، کدو، سیب زمینی، برنج و فلفل را اضافه نموده و روی آن را بپوشانید تا دوباره جوش بیاید.
- حرارت را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد.
- حالا نوبت سرخ کردن گوشت گاو است. گوشت گاو را به صورت چرخ نموده در ماهیتابه به همراه روغن و پیاز طبخ کنید.
- اکنون مخلوط مرغ و گوشت را با نان مخصوص تاکو و سبزیجات تازه سرو کنید.
ارزش غذایی کازوئلا
- کالری: 514.9 کیلو کالری
- کربوهیدرات: 26.3 گرم
- پروتئین: 35.4 گرم
- چربی: 30.7 گرم
- چربی اشباع: 9.3 گرم
- کلسترول: 98.3 میلی گرم
- سدیم: 201.9 میلی گرم
- فیبر: 5.6 گرم
- شکر: 0.9 گرم
تاکو آل کربن (Taco Al Carbon)
این تاکو بسیار پرطرفدار و خوشمزه است و به راحتی در خانه تهیه می گردد. درست مانند کازوئلا، هنگام انتخاب گوشت برای این دستور هیچ محدودیتی وجود ندارد. اگرچه بیشتر مردم به علت محتوای کم چرب و قوام جویدنی، استیک پهن یا سینه مرغ را ترجیح می دهند. می توانید این غذا را روی اجاق گاز سرخ کنید.
دستور تهیه آل کربن
- زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
- اندازه وعده غذایی: 14 وعده
مواد تشکیل دهنده آل کربن
- 1 و 2/1 فنجان فلفل دلمه ای قرمز میانه برش خورده
- دو کیلوگرم استیک تکه تکه شده
- 8 عدد تورتیلا ذرت
- 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
- 1 و 2/1 فنجان پیاز میانه برش داده شده
- 1 قاشق غذاخوری آب آهک تازه
- 4/3 قاشق چایخوری نمک
- 2 و 2/1 قاشق چایخوری روغن زیتون
- 8 حبه سیر چرخ نموده
- 6 قاشق غذاخوری خامه ترش بدون چربی
- 3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه تاکو آل کربن
- قالب گریل را چرب کنید. روی حرارت میانه آن را گرم کنید و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
- به مدت 4 دقیقه آن را بپزید. پیاز را اضافه نموده و 10 دقیقه آن را تفت دهید.
- مخلوط را در یک کاسه ای قرار دهید و روی آن را بپوشانید.
- حالا گوشت گاو را به تابه اضافه نموده و بپزید تا نرم گردد.
- مخلوط فلفل، پودر چیلی، نمک، آب میوه و روغن را اضافه کنید.
- مخلوط را بریزید تا گوشت به طور مساوی پوشانده گردد.
- این مخلوط را نان تاکو مخصوص و سبزیجات تازه سرو کنید.
ارزش غذایی آل کربن
- کالری: 371 کیلو کالری
- چربی: 13.1 گرم
- چربی اشباع شده: 3.8 گرم
- چربی اشباع نشده: 5.7 گرم
- چربی غیر اشباع: 1.7 گرم
- پروتئین: 29 گرم
- کربوهیدرات: 36 گرم
- فیبر: 4 گرم
- کلسترول: 49 میلی گرم
- آهن: 2.9 میلی گرم
- سدیم: 608 میلی گرم
- کلسیم: 164 میلی گرم
کلام آخر
بدون شک، شما منتظر هستید تا دستور العمل های پنج مدل تاکو را امتحان کنید. هر کدام از این تاکوها می توانند یک وعده غذایی فوق العاده باشند و هر فردی را عاشق خود نمایند. تمامی تاکوها با گوشت تهیه می شوند و با نان مخصوص و سبزیجات تازه سرو می شوند. هر تاکو یک لقمه است که با مواد غذایی مختلف تزئین می گردد. لقمه های خوشمزه تاکو می توانند برای وعده ناهار، شام یا برای پیک نیک در فضای بازار انتخابی عالی باشند.
منبع: اسنپ مارکت