3 روش خشک کردن انگور در خانه (کشمش خانگی)
به گزارش رپید دانلود، میوه های خشک شده خوشمزه و پرطرفدار هستند و می توان از آنها به عنوان میان وعده ای سالم استفاده کرد. بنابراین در این مقاله قصد داریم با روش های مختلف خشک کردن انگور و تبدیل آن به کشمش بیشتر آشنا شویم.

جهت دریافت خدمات پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
انواع روش های خشک کردن انگور
1. روش خشک کردن انگور در فر
1. ابتدا فر را به مدت 15 دقیقه از پیش گرم کنید.
- دمای فر را روی 225 درجه فارنهایت (107 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
- با این درجه حرارت، خشک شدن انگورها حدودا 4 ساعت طول خواهد کشید.
2. انگورها را بشویید و ساقه های عظیم را جدا کنید. انگورهای خراب را دور بیاندازید.
3. سینی فر را با کمی روغن گیاهی چرب کنید. سپس انگورها را روی سینی و جدا از هم بچینید. توجه داشته باشید که آنها را روی هم تلنبار نکنید.
- اگر نمی خواهید انگورها را روی روغن بگذارید، می توانید از یک ورق کاغذ پوستی بهره ببرید.
4. بگذارید انگورها به مدت 4 ساعت در فر بمانند. البته در زمان پخت چند مرتبه به آنها سر زده و آنها را آنالیز کنید. اگر احساس کردید انگورها کاملا خشک شده اند، احتیاج نیست تا 4 ساعت صبر کنید.
- مدت زمان خشک شدن انگورها بستگی به اندازه آنها دارد. هر چقدر اندازه شان عظیم تر باشد، به زمان بیشتری احتیاج خواهند داشت.
5. زمانی که انگورها کاملا خشک شدند، آنها را از فر خارج نموده و بگذارید حداقل به مدت 30 دقیقه خنک شوند.
6. پس از خنک شدن، انگورها را درون ظرفی سربسته قرار داده و آن را در یخچال بگذارید.
- انگورهای خشک شده را می توانید تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید.
2. طریقه خشک کردن انگور در دستگاه میوه خشک کن
1. ابتدا انگورها را خوب شسته و اگر هسته دارند، هسته شان را دربیاورید.
2. انگورها را روی دستگاه و جدا از هم بچینید. آنها را روی هم تلنبار نکنید.
3. دمای دستگاه را روی 135 درجه فارنهایت (57 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
- اگر دستگاه شما دستورالعمل خاصی برای خشک کردن انگور دارد، درجه حرارت و زمان را بر اساس آن تنظیم کنید.
4. در این روش معمولا برای خشک شدن انگور به حداقل 24 ساعت زمان احتیاج خواهد بود. هر 2 ساعت یکبار انگورها را آنالیز کنید. اگر احساس کردید انگورها کاملا خشک شده اند، احتیاج نیست تا 24 ساعت صبر کنید.
- انگورها را بیش از 48 ساعت در دستگاه نگذارید.
5. زمانی که انگورها کاملا خشک شدند، آنها را از دستگاه خارج نموده و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را درون یک ظرف سربسته قرار دهید.
- با این روش می توانید انگورها را در جایی خنک و خشک به مدت چند ماه نگه دارید.
3. خشک کردن انگور به وسیله آفتاب
1. انگورها را بشویید و ساقه های عظیم را جدا کنید.
2. انگورها را درون ظرف مورد نظر خود چیده و با یک حوله آشپزخانه بپوشانید. آنها را روی هم تلنبار نکنید.
- از ظرفی منفذدار بهره ببرید تا هوا در اطراف انگورها جریان داشته باشد.
3. در هوای گرم و خشک، ظرف را روزها در برابر نور آفتاب گذاشته و شب ها به داخل خانه بیاورید.
- انگورها را به مدت 3 الی 5 روز در برابر آفتاب قرار دهید.
- دو بار در روز انگورها را بچرخانید تا به طور برابر در معرض نور آفتاب قرار بگیرند.
4. زمانی که انگورها کاملا خشک شدند، آنها را درون ظرفی سربسته قرار دهید.
- ظرف را در جایی خنک یا داخل یخچال بگذارید.
کلام آخر
بهتر است انگورهای خیلی رسیده را برای خشک کردن انتخاب نکنید، چون ممکن است پیش از خشک شدن، خراب و فاسد شوند. با خشک شدن انگورها و تبدیل شان به کشمش می توانید از خواص آن از جمله تقویت حافظه، تقویت معده و پیشگیری از پوکی استخوان بهره مند شوید.
اگر به خشک کردن مواد غذایی علاقه دارید، می توانید با نحوه خشک کردن موادی همچون خشک کردن موز، خشک کردن کیوی، خشک کردن گوجه، خشک کردن زنجبیل و خشک کردن لیمو ترش نیز در سایت انگیزه آشنا شوید. لطفا نظرات و پرسش های خود را درباره این مقاله با ما و دیگر مخاطبان انگیزه در میان بگذارید.
منبع: مجله انگیزه