گودای دودی و قیصی

به گزارش رپید دانلود، برای این ساندویچ به بادام بوداده احتیاج دارید که می توانید آنها را با کمی نمک در فر برشته کنید.

گودای دودی و قیصی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه قیصی
  • آب جوش
  • 1/3 پیمانه بادام بوداده و خرد شده
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • 8 ورق نان تست
  • دو قاشق غذاخوری مربای زردآلو
  • یک پیمانه پنیر گودا دودی، رنده شده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • روغن

طرز تهیه

1- در یک کاسه کوچک، قیصی و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا آب روی همه آنها را بپوشاند. اجازه دهید 5 دقیقه بماند و سپس آبکش کنید. سپس پیازچه و بادام ها را به آنها اضافه کنید.

2- روی چهار عدد از نان ها، مربای زردآلو بمالید. روی آنها از مخلوط قیصی قرار دهید و روی آنها پنیر و فلفل قرار دهید. چهار لایه نان دیگر را روی مواد قرار دهید. دو طرف نان ها را روغن بزنید.

3- تابه بزرگی را با کمی روغن چرب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد. سپس ساندویچ ها را داخل آن بچینید. هر طرف نان ها را دو دقیقه بپزید تا طلایی و نان ها کمی برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 317
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 23 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 45 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 14 گرم
  • پروتئین: 12 گرم
  • سدیم: 659 میلی گرم
  • پتاسیم: 284 میلی گرم
  • کلسیم: 222 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: rapidownload.ir شناسه مطلب: 1446

به "گودای دودی و قیصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گودای دودی و قیصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید