سفری از بین ابرها با تله کابین حیران!
به گزارش رپید دانلود، تله کابین حیران شما را از وسط ابرهای آسمان به راحتی رد می نماید! یکی از جاذبه هایی که در استان گیلان قرار گرفته و هواداران پر و پا قرص خودش را دارد، تله کابینی است که حیران نام دارد. این تله کابین که از صبح تا و تا ساعتی که بشود از چشم انداز زیر پای خودتان لذت ببرید، فعالیت می نماید دقیقا شما را از دل رشته کوه های البرز رد می نماید.
ما در این مطلب می خواهیم تا به صورت کامل این مجموعه تفریحی را معرفی کنیم، ویژگی های آن را به صورت کامل برایتان بازگو نماییم، آنالیز کنیم و ببینیم که برترین وقت و زمان برای رفتن به آن چه وقتی است و بعلاوه امکانات رفاهی اطراف آن و این که اصلا چگونه به این تله کابین بروید و بعلاوه جاذبه های اطرافش را برای شما مورد آنالیز قرار دهیم.
بسیار پیش آمده است که در سفر به نواحی دریای خزر از استان مازندران و گیلان گرفته تا اردبیل و آستارا، از وجود بسیاری از جاذبه های مختلف آن همانند همین تله کابین خبر نداشته ایم و خود را در نتیجه از لذت بردن از آن ها محروم نموده ایم. ما امروز در خبرنگاران می خواهیم تا شما را به صورت تمام و کمال با این جاذبه آشنا نماییم پس با ما همراه باشید.
سفری از مابین ابرها با تله کابین حیران!
اگر می گوییم که شما می توانید سوار تله کابین حیران شوید و مستقیما سفری از مابین ابرها داشته باشید، فکر نکنید که این تنها یک استعاره بسیار زیبا و احساسی در توصیف این جاذبه هست بلکه واقعیتی است که به خاطر موقعیت خاص جغرافیایی این وسیله برای آن حاصل شده است!
این تله کابین در مرکز رشته کوه های البرز قرار گفته و در مقیاس کشوری در شمال غربی کشور و در مقیاسی کوچک تر در ارتفاعات گردنه حیران و در نزدییکی شهر آستارا قرار گرفته است.
بیایید تا در یک شرح بیشتر برایتان معین کنیم که این تله کابین از سمت جنوب و غرب خود به جنگل هایی با نام فندقلو، از سمت شرق به آستارا و دریای خزر و بعلاوه دید به گردنه حیران بسیار زیبا و بعلاوه از سمت شمال کاملا به سمت شهرهای لب مرز ایران و کشور جمهوری آذربایجان دید دارد. همین جهت استثنائی و بسیار زیبا شما را از بین انبوهی از مه و ابر رد می نماید و همین حس پرواز از میان ابرها را به شما خواهد داد.
درباره اندازه زمانی که طول می کشد تا شما با تله کابین جهت رفت و برگشت را طی کنید، 25 دقیقه است که به این معناست 12.5 دقیقه برای رفتن شما طی می گردد و 12.5 دقیقه دیگر برای برگشت به سمت ایستگاه و جهت طی شده، صرف خواهد شد.
زمانی که مسئولین استان گیلان تصمیم به ساخت چنین وسیله ای را در این منطقه چند منظوره و در این ارتفاع گرفتند، دقیقا هدفشان این بود که یک جاذبه کاملا پر هوادار و بی نقص را در این منطقه به وجود بیاورند و باعث رونق و حضور بیش از پیش گردشگران و مسافران در این منطقه شوند که در این راه پیروز هم بوده اند.
از جمله خصوصیات فنی این تله کابین این است که در این مکان دقیقا 33 دستگاه تله کابین وجود دارد که از این تعداد 30 تای آن ها دارای کابین 6 نفره است و 3 عدد از آن ها دستگاه های ویژه و vip هستند که طبیعتا مقدار هزینه بلیط آن ها از گروه اول بیشتر هم هست.
برترین زمان برای رفتن به تله کابین حیران چه وقتی است؟
شما فردی گرمایی هستید؟ اگر جوابتان مثبت است پیشنهاد بی برو برگرد ما به شما این است که حتما و مخصوصا در فصل گرم سال یعنی تابستان به این تله کابین سر بزنید و از سرمای آن لذت ببرید زیرا، این تله کابین به خاطر ارتفاع و شرایط قرارگیری جغرافیایی خود همواره خنک و سرد است و حتی به توصیه کسانی که سوار این تله کابین شده اند، حتی اگر در ماه های تیر و مرداد هم به این مکان رفتید با خودتان یک لباس گرم همراه داشته باشید!
به هر حال تله کابین حیران هر روز و حتی روزهای تعطیل هم فعالیت می نماید. ساعت کاری این مجموعه از ساعت 10 صبح تا 19:30 عصر است. البته در روزهای تعطیل این زمان به 10 صبح تا 21 شب نیز افزایش پیدا می نماید.
راه های مختلف دسترسی به تله کابین حیران
برای رفتن به این تله کابین خاص و مجذوب کننده می توانید بین شرایط مختلف حق انتخاب داشته باشید! برای رفتن به تله کابین حیران می توانید انتخاب کنید که یا از سمت استان گیلان به این مجموعه بروید و یا نه، از سمت جنگل فندقلو اردبیل خودتان را به این مجموعه تفریحی برسانید.
اگر که می خواهید که با وسیله های حمل و نقل عمومی خودتان را به این تله کابین برسانید باید یا از سمت اردبیل و یا از سمت آستارا سوار تاکسی های عمومی شوید و با راننده طی کنید که می خواهید در ورودی مجموعه تله کابین پیاده شوید. اگر هم که می خواهید با استفاده از وسیله شخصی خود به تله کابین حیران بروید، باید به 35 کیلومتری آستارا و 25 کیلومتری اردبیل قرار گرفته است.
تله کابین حیران چه تجهیزاتی دارد؟
اگر بخواهیم تا امکانات موجود در این تله کابین را از سمت گیلان مورد آنالیز قرار دهیم باید این را هم اضافه کنیم که در ایستگاه استان گیلان، علاوه بر ایستگاه تله کابین؛ یک پیست کارتینگ هم موجود است. البته از نظر امکانات، تله کابین حیران درایستگاه های مختلف دارای تجهیزات مختلف و فرق دارد.
به طور مثال در ایستگاه جنگل فندوق لو که در سمت جنوب و غرب این تله کابین و دقیقا در اردبیل است امکاناتی از جمله؛ چایخانه سنتی و کافی شاپ قرار گرفته است که همواره آماده پذیرایی از کسانی هستند که به آن می آیند.
در همین ایستگاه اگر همت کنید و 100 متر جلوتر هم بروید، می توانید به یک رستوران هم که بر روی تپه ای به نام آخرا آخار قرار گرفته است، مراجعه کنید. ضمناً در این مجموعه یک پارکینگ بزرگ هم موجود است که ظرفیت بسیار زیادی برای پارک ماشین های مردم دارد.
چه جاذبه هایی اطراف تله کابین حیران وجود دارد؟
علاوه بر این که خود این تله کابین یک جاذبه معروف است، در اطراف آن جاذبه های مختلف دیگری که بسیار تماشای و مشهور هستند نیز قرار گرفته است. البته این نکته لازم به ذکر است که این تله کابین خود به تنهایی یک جاذبه برای شهرهای اطرافش به شمار میرود. در ادامه بعضی از این جاذبه ها را برای شما مختصری معرفی می نماییم.
منطقه ای غرق در مه به نام گردنه حیران
یکی از معروف ترین جاذبه های ایران در نواحی دریای خزر، گردنه حیران زیباست که حتی همانطور که می بینید قسمتی از نام خودش را حتی به این تله کابین هم داده است. گردنه حیران در بین راه اردبیل به آستارا قرار گرفته است و از سرسبزی خاص و ویژه ای بهره می برد.
یکی از عواملی که باعث معروف شدن گردنه حیران شده، مهی است که در بیشتر روزهای سال می توان آن را حتی در میان دست هایتان ببینید و حس کنید. این مه رویایی و زیبا البته یکی از ویژگی های این تله کابین هیجان انگیز هم هست و دید آن به بیرون را بسیار زیباتر می نماید. این سر سبزی همراه با مه در کل مهم ترین خصوصیت این منطقه است.
اگر به گردنه حیران رفتید و از جاده پیچ در پیچآن گذشتید، نباید فراموش کنید که حتما هم عسل اصل و تازه خریداری کنید و هم از شیر بلال های آن ها مزه کنید. برای رفتن به این جاده می توانید به جاده اصلی اردبیل به سمت آستارا، ابتدای تونل اردبیل تا 5 کیلو متری شهر آستارا بروید. راستی! در مطلب گردنه حیران کجاست، به صورت کامل این منطقه را معرفی نموده ایم و اگر اطلاعات بیشتری از این منطقه طیبا می خواهید، می توانید این مطلب را مطالعه نمایید.
انبوهی از گل های بابونه و فندق در جنگل های فندقلو
یکی از زیباترین جنگل های ایران که به داشتن دست های بابونه و درخت های فندقش معروف شده، جنگل های فندقلو است. این دشت های بابونه به قدری زیبا و مجذوب کننده هستند که هر ساله در این دشت ها جشنواره بزرگ گل بابونه برگزار می گردد. البته فندق هم در این جنگل بسیار زیاد است و مخصوصا در فصلی که این میوه یا خشکبار در این جنگل زیاد می گردد، یکی از برترین زمان هایی در سال است که می توان از آن بازدید کرد.
البته تنها مجذوب کنندهیت فندقلو، دشت گل بابونه آن نیست بلکه تله کابینی که موضوع معرفی مطلب ماست و پیست اسکی روی چمن و در کنار آن ها چشمه آب گرمی که در این منطقه قرار گرفته است نیز باعث رونق و معروفیت این جنگل بین مردم نیز شده است.
جنگل فندقلو دارای 16 هزار هکتار است و از شرق روستای حور تا حد فاصل جاده نمین که در بین شهر واقع شده است و از آن جا تا شرق روستای خانقاه علیا ادامه دارد. از جمله میوه ها و درخت هایی که در این جنگل واقع شده است می توانیم به؛ توت فرنگی، گوجه سبز، سیب، تمشک و انبوهی از فندوق ها اشاره نماییم. پیشنهاد می کنیم که درباره جنگل فندقلو در مطلبی که برای شما به رشته تحریر در آورده ایم، بیشتر مطالعه نمایید.
در شهر آستارا، آهسته و بدون عجله از جاذبه ها تماشا کنید!
یکی از زیباترین شهرهای ایران که در منطقه تالش قرار گرفته است، شهر آستارا است. این شهر از لحاظ جغرافیایی دقیقا بین دریای خزر و رشته کوه های تالش قرار گرفته است و یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی است.
می دانید چرا به این شهر آستارا می گویند؟ زیرا کسانی که به این شهر سفر می نموده اند و از آن می گذشته اند به خاطر وجود منطقه ها مردابی و باتلاق های فراوانی که در سر راهشان وجود داشته است، به آن آسته رو می گفته اند و در گذر زمان و آسان سازی حروف این منطقه به نام آستارا معروف شد.
آستارا دارای جاذبه های فراوان و تماشای بسیار زیادی است که از بین آن ها می توانیم به پایگاه حیات وحش لوندویل، ساحل صدف از سمت گیلان، دریاچه بین المللی استیل، پارک جنگلی بی بی یانلو، بازار بزرگ ساحلی آستارا، آستارا چای، دهکده گردشگری حیران، روستای کوته کومه، باغ پرندگان آستارا و بسیاری از دیگر جاذبه ها را می توانیم برای شما نام ببریم.
برترین زمان برای رفتن به آستارا در فصل بهار و تابستان است و تنها علت آن این است که این شهر از آن جایی که در اقلیمی کوهستانی با آب و هوای مرطوب قرار گرفته است در بیشتر روزهای سال مرطوب و بارانی است. ما در مطلبی کامل درباره همه آن چیزهایی که باید درباره آستارا بدانید، گفته ایم و اگر بخواهید می توانید بیشتر با این شهر خوش آب و هوا در این مطلب آشنا شوید.
روستایی زیبا به نام حیران
یکی از جاذبه های نزدیک به تله کابین حیران که در زمان تردد آن را هم خواهید دید، روستای حیران است که در فاصله 30 کیلومتری آستارا قرار گرفته است. این روستای جالب خود به 3 قسمت کوچک و کلیدی تر تقسیم می گردد که منطقه ها حیران علیا، حیران سفلی و حیران وسطی نام دارند.
درباره این روستا نکته جالبی که وجود دارد این است که با این که مردمش اغلب کشاورز هستند اما با این حال در این سال های اخیر با توجه به بالا رفتن اهمیت گردشگری و بعلاوه شناخته تر شدن روستایشان و بعلاوه جاذبه های اطراف آن؛ مرم روستای حیران مشغول به فعالیت هایی همانند فراوری و ساخت صنایع دستی منطقه و سوغات، پخت و ارائه انواغ غذاهای سنتی و محلی و بعلاوه ارائه اقامتگاه های بوم گردی و فعالیت هایی از این قبیل نیز می پردازند.
سخن آخر!
شمال کشور و در حاشیه دریای خزر پر است از جاذبه های مختلف و تماشای که کم نظیرند! بعضی از آن ها شناخته شده و بعضی دیگر گنجایش بیشتر معرفی شدن را دارند. مجموعه تله کابین حیران یکی از منطقه ها توریستی در این منطقه است که همانطور که برایتان گفتیم هم پتانسیل زیادی برای کامل تر شدن دارد و هم به خاطر خدمات و امکاناتی که در حال حاضر در آن وجود دارد، مسافران بسیاری را به سمت خود می کشاند.
اگر شما هم تجربه حضور در این تله کابین را دارید و از فراز آن طبیعت را متفاوت تر دیده اید، نظر خودتان را برای ما کامنت کنید!
منبع: الی گشت